(3 soorten vis, totaal 9 stuks)
(5 soorten vis, totaal 15 stuks)
(8 stuks)
(14 stuks)
(avocado en japanse zeewier)
(surimi, avocado, komkommer en viseitjes)
(krokante kip en tonkatsu saus)
(krokante eend en teriyakisaus)
(geschroeide ribeye)
(tempura garnaal, avocado en Japanse mayo)
(buikje van de zalm, surimi en teriyakisaus)
(zalm, tonijn, zeebaars en avocado)
(soft shell crab, avocado, sla en masago)
(spicy tartaar van tonijn, komkommer en avocado)
(gegrilde paling ,avocado en ei)
(geschroeide entrecote met frisse sojadressing)
(sesamdressing)
(zeewiersalade)
(krokante garnalen met miso mayo dressing)
(4 stuks)
(Japanse kippasteitjes, 8 stuks)
(vietnamese koude saladerollen met garnalen 4 stuks)
gevuld met knoflook en lente ui (4 stuks)
(4 stuks)
(4 stuks)
(4 stuks)
(4 stuks)
(licht pittig)
(licht pittig)
(pittig)
(pittig)
(mild)
(mild)
(licht zoet, geroosterd varkenshaas)
(pittig)
(mild)